Home » All-in Slaapcoaching

All-in Slaapcoaching

Kinderslaapcoaching van 4 maanden tot 6 jaar

Wil jij hét totaalpakket op het gebied van slaapcoaching en de meest uitgebreide hulp? Ik begeleid jou één-op-één, 7 dagen per week. Samen zorgen we ervoor dat we niet alleen de slaap van je kind optimaliseren, maar ook die van jou! Dit pakket helpt bij het oplossen van verschillende slaapproblemen waar veel gezinnen met een kind in de leeftijd van vier maanden tot zes jaar oud mee te maken krijgen.

Na een uitgebreid consult, dat zowel doordeweeks of in het weekend kan plaatsvinden, maak ik een slaapplan op maat. Hierin neem ik alle doelen en wensen van je gezin mee en houd ik rekening met het temperament van je kindje. Je krijgt toegang tot ‘Mijn Sleepymindz’. Dit is jouw online omgeving met daarin alle relevante informatie over slaap en het coachingstraject.

Tijdens de drie coachingsweken hebben we 7 dagen per week contact, waarbij ik dagelijks feedback geef op het door jou ingevulde online slaaplog. Daarnaast heb je de mogelijkheid om onbeperkt met mij te bellen, mailen of Whatsappen op de momenten dat jij hulp nodig hebt.

*Is je baby tussen de vier maanden en zes maanden oud? Dan is het goed om eerst te beoordelen of je kindje al klaar is voor slaapcoaching. Anders is het beter om nog even te wachten. Uiteraard help ik je met deze beoordeling.

Is je baby nog geen vier maanden? Dan kan ik je helpen met slaapvorming voor baby’s; het verbeteren van de slaapomstandigheden voor je kindje.

 

Dit pakket bevat:

  • Telefonische kennismaking 30 minuten
  • Persoonlijk consult van 2,5 uur doordeweeks of in het weekend, overdag of ’s avonds (online of bij jou thuis*)
  • Een slaapplan op maat, passend bij je kindje, de opvoedstijl en slaapdoelen
  • Dagelijks feedback op het online slaaplog tijdens de drie coachingsweken – 7 dagen per week
  • Onbeperkt bellen, mailen of Whatsappen
  • Toegang tot ‘Mijn Sleepymindz’ met daarin alle relevante informatie over slaap en het coachingstraject
  • Een telefonische eindevaluatie
  • Twee telefonische vervolggesprekken (30 minuten elk) na de coaching te gebruiken wanneer jij het nodig hebt

€995,00 incl. BTW en incl. reiskosten bij een thuisconsult
*€150,00 incl. BTW extra voor tweelingen en €350,00 incl. BTW extra voor een ander kind binnen het gezin bij gelijktijdige coaching

Wij wilden de meest uitgebreide slaapcoaching die we maar konden krijgen. We hebben veel moeilijkheden gehad met onze kleine op het gebied van slaap en wij wilden onze kleine én onszelf het beste van het beste geven. Aletta stond 7 dagen per week voor ons klaar en dat hadden wij ook echt nodig. Het is fijn om te weten dat er vaste back-up is, zeker op de momenten dat je het even niet meer weet. Op de momenten dat wij op het punt stonden dat we wilden opgeven, was Aletta daar. Een stok achter de deur die ons succesvol heeft gemaakt! Jesse slaapt zoals hij nog nooit heeft gedaan en wij ook weer!
-Mariska en David (ouders van Jesse)-

Volg mij op de socials