Home » Baby slaapvorming

Slaapvorming

Slaapvorming voor baby’s van 0 tot 4 maanden

De eerste paar maanden heb je als ouder vaak te maken met gebroken nachten. Dit is omdat je baby een ander slaapritme heeft en omdat je baby ’s nachts nog voedingsmomenten nodig heeft. Pasgeboren baby’s hebben nog niet het besef van een dag- en nachtritme en zijn nog niet in staat om meerdere uren aaneengesloten te slapen. Als je baby veel huilt en slecht slaapt, dan kan dit een behoorlijk moeilijke periode voor ouders zijn.

Omdat je baby op deze jonge leeftijd fysiek, mentaal en neurologisch nog niet klaar voor slaapcoaching is er een oplossing in de vorm van slaapvorming. Door slaapvorming kun je veel verbeteringen aanbrengen in de slaapgewoonten van je baby. Dit maakt slaapvorming geschikt voor jonge baby’s van 0 tot 4 maanden. Wat je kunt verwachten van dit pakket?

  • Een telefonisch consult van 30 minuten
  • Antwoord op jouw vragen over slaap op deze jonge leeftijd
  • Informatie, tips en handvatten om jouw baby op weg te helpen naar gezonde slaapgewoonten

€ 55,00 incl. BTW

Toen we ons lieve kleine meisje mee naar huis mochten nemen vanuit het ziekenhuis, wisten we niet goed hoe we het qua slaap moesten aanpakken. Zoveel tegenstrijdige adviezen op het internet, laat staan alle meningen om ons heen. Aletta heeft ons de basis geleerd zodat we het daarna zonder haar konden redden. Wij vonden het heel prettig dat zij, zonder traditionele slaaptraining, weet hoe je je baby het beste kunt bieden op het gebied van slaap.
-Anja en Tjerk (ouders van Anna)-

Volg mij op de socials