Home » Sleepy Kid Slaapcoaching

Sleepy Kid

Dit pakket helpt bij het oplossen van verschillende slaapproblemen waar veel gezinnen met een kind in de leeftijd van vier maanden tot zes jaar oud mee te maken krijgen.

Na een uitgebreide evaluatie van de situatie van je kindje maken we samen een slaapplan op maat. Hierin nemen we doelen en wensen van je gezin mee en houden we rekening met het karakter van je kindje. Je ontvangt alle relevante informatie behorend bij de leeftijd van je kindje.

Tijdens de drie coachingsweken is er per dag één contactmoment waarin we de voortgang bespreken. Dit doen we op basis van een slaaplog die je dagelijks invult. Is je baby nog geen zes maanden? Dan is het belangrijk om goed te bepalen of je kindje er al klaar voor is. In principe is een baby pas vanaf zes maanden fysiek, mentaal en qua ontwikkeling klaar voor slaapcoaching.

  • Persoonlijk consult van 1,5 uur (via videobellen of bij jou thuis)
  • Uitgebreide evaluatie van je kindje en de slaapproblemen
  • Een slaapplan op maat, passend bij je kindje, de opvoedstijl en slaapdoelen
  • Dagelijks een contactmoment tijdens de drie coachingsweken met feedback op het slaaplog – maandag tot en met zaterdag
  • 45 belminuten tijdens de coachingsweken
  • Informatie over slaap voor je baby, slaapregressies, zachte geruststellingstechnieken en slaapverwachtingen

€475,00* incl. BTW, maar excl. reistijdkosten bij een thuisconsult
*€120,00 incl. BTW extra voor tweelingen en €175,00 incl. BTW extra voor een ander kind binnen het gezin bij gelijktijdige coaching

Mees sliep voorbeeldig, maar na 4 maanden was het ineens mis. We hebben daarna nog een jaar lang doorgezet zonder hulp en fatsoenlijke nachten gevuld met slaap. We moesten hem letterlijk in slaap wiegen en troosten. Tot het dieptepunt was bereikt en Mees overdag helemaal niet meer wilde slapen. Dit kon niet waar zijn op zijn leeftijd? ‘Je eigen kindje niet in slaap krijgen, hoe kan dat nou?’ was de vraag die we vanuit onze omgeving kregen in combinatie goedbedoelde en vaak tegenstrijdige adviezen. Toen we van vrienden hoorden dat zij net een succesvol traject met Aletta afgerond hadden, zijn wij ook met haar gaan werken. Traditionele slaaptraining wilden wij niet en daar heeft Aletta ons juist goed in ondersteund! Bedankt Aletta voor alle nachten met slaap die je Mees gegeven hebt voor zijn groei en ontwikkeling. En dat ook wij weer slapen is dan mooi meegenomen!
-Myrthe en Paul (ouders van Mees)-

Stuur een bericht

Akkoordverklaring

Lees je ook even mijn privacy & cookieverklaring?