Home » Instap Slaapcoaching

Instap Slaapcoaching

Kinderslaapcoaching van 4 maanden tot 6 jaar

Dit pakket helpt bij het oplossen van verschillende slaapproblemen waar veel gezinnen met een kind in de leeftijd van vier maanden tot zes jaar oud mee te maken krijgen. Ik sta, bij keuze voor dit pakket, van maandag tot en met vrijdag tijdens kantooruren voor je klaar.

Tijdens een consult, dat bij dit pakket gedurende kantooruren plaatsvindt, evalueren we de slaapproblemen. Op basis hiervan maak ik een slaapplan op maat. Hierin neem ik doelen en wensen van je gezin mee en houden we rekening met het temperament van je kindje. Je krijgt toegang tot ‘Mijn Sleepymindz’. Dit is jouw online omgeving met daarin alle relevante informatie over slaap, slaaplogs en vragenlijsten.  Tijdens de drie coachingsweken ontvang je van maandag tot en met vrijdag feedback op het online slaaplog dat je dagelijks invult. Daarnaast hebben we 1 keer per week op een doordeweekse dag tijdens kantooruren telefonisch contact. 

*Is je baby tussen de vier maanden en zes maanden oud? Dan is het goed om eerst te beoordelen of je kindje al klaar is voor slaapcoaching. Anders is het beter om nog even te wachten. Uiteraard help ik je met deze beoordeling.

Is je baby nog geen 4 maanden oud? Dan kan ik je helpen met slaapvorming voor baby’s; het verbeteren van de slaapomstandigheden voor je kindje.

Dit pakket bevat:

  • Telefonische kennismaking 15 minuten
  • Persoonlijk consult van 1,5 uur tijdens kantooruren (online of bij jou thuis*)
  • Een slaapplan op maat, passend bij je kindje, de opvoedstijl en slaapdoelen
  • Dagelijks feedback op het online slaaplog – maandag tot en met vrijdag
  • 1 x per week telefonisch contact tijdens de coachingsweken
  • Toegang tot ‘Mijn Sleepymindz’ met daarin alle relevante informatie over slaap
  • Een telefonische eindevaluatie

€495,00* incl. BTW
* Reiskosten voor een thuisconsult tot 25 km vanaf Leek zijn inbegrepen. Boven 25 km geldt een tarief van €0,50 per km.
*€120,00 incl. BTW extra voor tweelingen en €175,00 incl. BTW extra voor een ander kind binnen het gezin bij gelijktijdige coaching

Mees sliep voorbeeldig, maar na 4 maanden was het ineens mis. We hebben daarna nog een jaar lang doorgezet zonder hulp en fatsoenlijke nachten gevuld met slaap. We moesten hem letterlijk in slaap wiegen en troosten. Tot het dieptepunt was bereikt en Mees overdag helemaal niet meer wilde slapen. Dit kon niet waar zijn op zijn leeftijd? ‘Je eigen kindje niet in slaap krijgen, hoe kan dat nou?’ was de vraag die we vanuit onze omgeving kregen in combinatie goedbedoelde en vaak tegenstrijdige adviezen. Toen we van vrienden hoorden dat zij net een succesvol traject met Aletta afgerond hadden, zijn wij ook met haar gaan werken. Traditionele slaaptraining wilden wij niet en daar heeft Aletta ons juist goed in ondersteund! Bedankt Aletta voor alle nachten met slaap die je Mees gegeven hebt voor zijn groei en ontwikkeling. En dat ook wij weer slapen is dan mooi meegenomen!
-Myrthe en Paul (ouders van Mees)-

Volg mij op de socials