Home » Referenties

Referenties

Ik ben supertrots wanneer ik feedback en reviews van mijn klanten ontvang. Lees je mee met de ervaringen van voormalige klanten?

Door meer ritme en regelmaat in de dagslaap te brengen en ook de duur van de dagslaap te verlengen, zou er minder onrust in de avond en nacht moeten zijn, waardoor Y. de slaapcycli meer aan elkaar zou gaan koppelen. Dit is gelukt. Na afloop van de slaapcoaching, sliep Y. al 4 nachten door. Ook is er meer regelmaat in zijn dag en ook binnen de rest van ons gezin. De dagslaap is ook veel beter en rustiger. Daarnaast kan Y. nu zelf zijn speen vinden (heel soms niet), pakken en in zijn mond doen. Hier heeft hij ons, op enkele keren na, niet meer nodig. We zijn heel blij met het resultaat! De slaapcoaching met Aletta in 5 kernwoorden: Toegankelijk, duidelijk, eerlijk, persoonlijk, (ervarings)deskundig. – Anonieme ouders van Y – 

Aletta is een aardige en toegewijde slaapcoach met passie voor haar werk. De training zelf is een erg intensieve en pittige periode. In die tijd stond Aletta altijd klaar om ons te steunen en gerust te stellen. Het belangrijkste resultaat is dat J. geen dagelijks slaaptekort meer heeft. Het is gelukt om hem zonder hulpmiddelen overdag in zijn bed te laten slapen. Ook de duur van zijn nachtslaap is iets verlengd. De slaapcoaching met Aletta in 5 kernwoorden:Toewijding – Motiverend – Duidelijkheid – Geruststellend – Leerzaam. – Anonieme ouders van J. –

 

Wij hebben echt een hele goede start mogen maken op het gebied van slaap voor onze kleine jongen. Wij kozen er bewust voor om tijdens de zwangerschap al aan de slag te gaan met slaap. Toen hadden we nog alle rust en nu eigenlijk nog steeds!
-Elise en Marco (inmiddels ouders van Thijs)-

Vandaag bracht ik mijn kindje voor het eerst weer naar bed, na afronding van de slaapcoaching. Ik had bewust gekozen voor een uitgebreider pakket, omdat ik er als alleenstaande moeder alleen voor sta en ik onzeker was. Ik kon wel wat extra back-up gebruiken! Ik doorliep het bedritueel, zong een liedje, gaf roos een kusje en legde haar in bed. Ik liep de kamer uit en kon zowaar gewoon naar beneden mijn eigen dingen doen. Roos viel helemaal zelfstandig in slaap en vond haar bedje overduidelijk een fijne plek. Ik had nooit gedacht dat dit mij ooit zou overkomen. Wat een geluk dat Aletta zo’n mooi vak uitoefent waarbij ze gezinnen echt helpt!
-Marianne (moeder van Roos)-

Mees sliep voorbeeldig, maar na 4 maanden was het ineens mis. We hebben daarna nog een jaar lang doorgezet zonder hulp en fatsoenlijke nachten gevuld met slaap. We moesten hem letterlijk in slaap wiegen en troosten. Tot het dieptepunt was bereikt en Mees overdag helemaal niet meer wilde slapen. Dit kon niet waar zijn op zijn leeftijd? ‘Je eigen kindje niet in slaap krijgen, hoe kan dat nou?’ was de vraag die we vanuit onze omgeving kregen in combinatie goedbedoelde en vaak tegenstrijdige adviezen. Toen we van vrienden hoorden dat zij net een succesvol traject met Aletta afgerond hadden, zijn wij ook met haar gaan werken. Traditionele slaaptraining wilden wij niet en daar heeft Aletta ons juist goed in ondersteund! Bedankt Aletta voor alle nachten met slaap die je Mees gegeven hebt voor zijn groei en ontwikkeling. En dat ook wij weer slapen is dan mooi meegenomen!
-Myrthe en Paul (ouders van Mees)-

Wij wilden de meest uitgebreide slaapcoaching die we maar konden krijgen. We hebben veel moeilijkheden gehad met onze kleine op het gebied van slaap en wij wilden onze kleine én onszelf het beste van het beste geven. Aletta stond 7 dagen per week voor ons klaar en dat hadden wij ook echt nodig. Het is fijn om te weten dat er vaste back-up is, zeker op de momenten dat je het even niet meer weet. Op de momenten dat wij op het punt stonden dat we wilden opgeven, was Aletta daar. Een stok achter de deur die ons succesvol heeft gemaakt! Jesse slaapt zoals hij nog nooit heeft gedaan en wij ook weer!
-Mariska en David (ouders van Jesse)-

Toen wij voor het eerst op vakantie gingen met Milan vroegen wij ons af hoe wij het aan moesten pakken met zijn slaap. We maakten direct een verre reis en konden ons niet voorstellen hoe Milan dit kon handelen qua slaap. Een coachingspakket vonden wij overdreven, maar we wilden ook antwoorden op onze vragen. Het telefonisch consult was dan ook een uitkomst! Een superfijne vakantie gehad waarbij we Milan qua slaap optimaal konden faciliteren. Bedankt Aletta!
-Janine en Wim (ouders van Milan)-

Toen we ons lieve kleine meisje mee naar huis mochten nemen vanuit het ziekenhuis, wisten we niet goed hoe we het qua slaap moesten aanpakken. Zoveel tegenstrijdige adviezen op het internet, laat staan alle meningen om ons heen. Aletta heeft ons de basis geleerd zodat we het daarna zonder haar konden redden. Wij vonden het heel prettig dat zij, zonder traditionele slaaptraining, weet hoe je je baby het beste kunt bieden op het gebied van slaap.
-Anja en Tjerk (ouders van Anna)-