Home » Sleepy Call

Sleepy Call

Heb je hulp of praktisch slaapadvies nodig, maar is een compleet coachingspakket teveel van het goede? Of heb je al een coachingspakket bij Sleepymindz doorlopen en heb je extra slaapadvies nodig? Plan dan een telefonisch consult voor praktische vragen en suggesties. Dit consult is alleen geschikt als opvolging van een coachingspakket of voor praktische tips. Samen bekijken of een telefonisch consult geschikt is voor jouw vragen.

  • Jouw vragen mail je vooraf naar mij zodat ik het gesprek efficiënt in kan richten
  • Vooraf geef ik aan of een telefonisch consult geschikt is voor jouw vragen
  • Het telefonische consult met praktisch slaapadvies vindt plaats op afspraak en duurt een uur. Vooraf bepalen we de duur van het gesprek
  • Mocht je nog geen coaching bij Sleepymindz Kinderslaapcoaching doorlopen hebben en blijkt na het gesprek dat je toch een coachingspakket nodig hebt? Dan verrekening ik een korting op de coaching zodat je dit consult alsnog tegen het goedkoopste onderstaande tarief ontvangt.
  • €90,00 incl. BTW per consult van een uur.
    €45,00 incl. BTW per consult van een uur voor ouders die eerder coaching hebben doorlopen bij Sleepymindz Kinderslaapcoaching

Toen wij voor het eerst op vakantie gingen met Milan vroegen wij ons af hoe wij het aan moesten pakken met zijn slaap. We maakten direct een verre reis en konden ons niet voorstellen hoe Milan dit kon handelen qua slaap. Een coachingspakket vonden wij overdreven, maar we wilden ook antwoorden op onze vragen. Het telefonisch consult was dan ook een uitkomst! Een superfijne vakantie gehad waarbij we Milan qua slaap optimaal konden faciliteren. Bedankt Aletta!
-Janine en Wim (ouders van Milan)-

Stuur een bericht

Akkoordverklaring

Lees je ook even mijn privacy & cookieverklaring?