Home » Sleepy Caregiver

Sleepy Caregiver

Wil jij meer leren over slaap voor je kindje in groepsverband? Of werk je bij een organisatie waar er meer kennis over slaap voor kinderen welkom is? Ik sluit graag aan bij babyshowers, speelgroepen, zwangerschaps- en ouderschapscursussen of andere gelegenheden voor een interactieve workshop. Als aanwezige van de workshop ontvang je een persoonlijk consult én een slaapplan op maat voor één kindje.

 

  • 2 uur durende groepssessie
  • Een slaapplan op maat voor één kindje per aanwezige
  • Persoonlijke kennismaking met elke deelnemer van de workshop vóórdat de workshop plaatsvindt zodat ik
    alle relevante onderwerpen in de groepssessie kan verwerken
  • Ik kom naar de door jullie gekozen locatie
  • Eventuele andere werkvormen en wensen zijn bespreekbaar tegen een passende prijs

€100,00 incl. BTW per persoon (minimaal 4 deelnemers)

Lezingen: prijs op aanvraag

Tijdens mijn babyshower kreeg ik een workshop cadeau van mijn vriendinnen. Aangezien zij zelf ook kids hebben, wilden zij ook heel graag met het onderwerp slaap aan de slag. We hadden een supermooie ochtend met heel veel informatie en praktische tips. Daarnaast kreeg ook nog eens iedereen een slaapplan mee voor hun kleintje. Aletta weet de workshops heel persoonlijk te maken en dat sprak mij erg aan. Ook heel fijn om zo alvast in contact te komen met een kinderslaapcoach.
-Marianne (inmiddels moeder van Roos)-

Stuur een bericht

Akkoordverklaring

Lees je ook even mijn privacy & cookieverklaring?