Home » Standaard Slaapcoaching

Standaard Slaapcoaching

Kinderslaapcoaching van 4 maanden* tot 6 jaar

Heb jij liever zes dagen per week ondersteuning van mij? Bij keuze van dit pakket ondersteun ik jou van maandag tot en met zaterdag.

Je krijgt een 2 uur durend consult, dat bij dit pakket ook op een doordeweekse avond kan plaatsvinden. Ik maak een slaapplan op maat waarbij ik rekening houd met de doelen en wensen van je gezin en met het temperament van je kindje. Je krijgt toegang tot ‘Mijn Sleepymindz’. Dit is jouw online omgeving met daarin alle relevante informatie over slaap, slaaplogs en vragenlijsten.

Tijdens de drie coachingsweken ontvang je van maandag tot en met zaterdag feedback op het slaaplog dat je dagelijks invult. Daarnaast hebben we 2 keer per week telefonisch contact tijdens kantooruren.

*Is je baby tussen de vier maanden en zes maanden oud? Dan is het goed om eerst te beoordelen of je kindje al klaar is voor slaapcoaching. Anders is het beter om nog even te wachten. Uiteraard help ik je met deze beoordeling.

Is je baby nog geen vier maanden? Dan kan ik je helpen met slaapvorming voor baby’s; het verbeteren van de slaapomstandigheden voor je kindje. 

Dit pakket bevat:

  • Telefonische kennismaking 15 minuten
  • Persoonlijk consult van 2 uren tijdens kantooruren of op een doordeweekse avond (online of bij jou thuis*)
  • Een slaapplan op maat, passend bij je kindje, de opvoedstijl en slaapdoelen
  • Dagelijks feedback op het online slaaplog – maandag tot en met zaterdag
  • 2 x per week telefonisch contact tijdens de coachingsweken
  • Toegang tot ‘Mijn Sleepymindz’ met daarin alle relevante informatie over slaap
  • Een telefonische eindevaluatie
  • Eén telefonisch vervolggesprek (30 minuten) na de coaching te gebruiken wanneer jij het nodig hebt

€595,00* incl. BTW
* Reiskosten voor een thuisconsult tot 25 km vanaf Leek zijn inbegrepen. Vanaf 25 km geldt een tarief van €0,50 per km incl. BTW.
*€100,00 incl. BTW extra voor tweelingen en €150,00 incl. BTW extra voor een ander kind binnen het gezin bij gelijktijdige coaching

Vandaag bracht ik mijn kindje voor het eerst weer naar bed, na afronding van de slaapcoaching. Ik had bewust gekozen voor een uitgebreider pakket, omdat ik er als alleenstaande moeder alleen voor sta en ik onzeker was. Ik kon wel wat extra back-up gebruiken! Ik doorliep het bedritueel, zong een liedje, gaf roos een kusje en legde haar in bed. Ik liep de kamer uit en kon zowaar gewoon naar beneden mijn eigen dingen doen. Roos viel helemaal zelfstandig in slaap en vond haar bedje overduidelijk een fijne plek. Ik had nooit gedacht dat dit mij ooit zou overkomen. Wat een geluk dat Aletta zo’n mooi vak uitoefent waarbij ze gezinnen echt helpt!
-Marianne (moeder van Roos)-

Volg mij op de socials