Home » Telefonisch Consult

Telefonisch consult

Voor praktische vragen over slaap

Heb je praktisch slaapadvies nodig, maar is een compleet coachingspakket teveel van het goede voor jullie situatie? Of heb je al een coachingspakket bij Sleepymindz doorlopen en heb je extra slaapadvies nodig? Plan dan een telefonisch consult voor praktische vragen en suggesties. Dit consult is alleen geschikt als opvolging van een coachingspakket of voor praktische tips. Samen bekijken of een telefonisch consult geschikt is voor jouw vragen.

Inhoud telefonisch consult:

    • Tijdens een kennismakingsgesprek geef ik aan of een telefonisch consult geschikt is voor jouw vragen
    • Het telefonische consult met praktisch slaapadvies vindt plaats op afspraak en duurt 60 minuten. Het is ook een optie om het consult te verdelen over 4 consulten van 15 minuten per gesprek, mocht dit beter passen bij jullie situatie.  
    • Telefonische consulten zijn ook geschikt voor ouders die al een coachingstraject hebben doorlopen bij Sleepymindz Kinderslaapcoaching en die tegen een nieuw probleem aanlopen. 

€100,00 incl. BTW per consult van een uur (indien nodig wordt het bedrag naar rato doorberekend) 
€75,00 incl. BTW per consult van een uur voor ouders die eerder coaching hebben doorlopen bij Sleepymindz Kinderslaapcoaching (indien nodig wordt het bedrag naar rato doorberekend)

Toen wij voor het eerst op vakantie gingen met Milan vroegen wij ons af hoe wij het aan moesten pakken met zijn slaap. We maakten direct een verre reis en konden ons niet voorstellen hoe Milan dit kon handelen qua slaap. Een coachingspakket vonden wij overdreven, maar we wilden ook antwoorden op onze vragen. Het telefonisch consult was dan ook een uitkomst! Een superfijne vakantie gehad waarbij we Milan qua slaap optimaal konden faciliteren. Bedankt Aletta!
-Janine en Wim (ouders van Milan)-