Home » Zwanger Slaapcoaching

Zwanger Slaapvoorbereiding

Slaapvoorbereiding voor ouders tijdens de zwangerschap

Je bent zwanger en je wilt na de geboorte direct een goede slaapstart maken met je baby? Dit pakket helpt jou met het leggen van de basis om jouw kindje(s) straks op weg te helpen met gezonde slaapgewoonten. Je kunt er nooit te vroeg mee beginnen, dus waarom niet al tijdens de zwangerschap?

Dit pakket is ook zeer leuk om cadeau te geven aan ouders met een kindje op komst, bijvoorbeeld om weg te geven op een babyshower of andere gelegenheid gedurende de zwangerschap. Zo geef je zeker weten een waardevol cadeau, want het onderwerp ‘slaap’ komt bij ouders altijd aan de orde.

Dit pakket bevat:

  • 2 uur durend persoonlijk consult
  • We bespreken slaapverwachtingen, het herkennen van slaapsignalen, geruststellingstechnieken, inbakeren, gezonde slaapgewoonten en alle vragen die jullie op voorhand hebben
  • We bespreken hoe je een comfortabele en veilige slaapomgeving voor je kindje kunt creëren.
  • Je ontvangt hand-outs met alle informatie over hoe je, terwijl je zwanger bent, je baby straks beste slaapstart geeft

€175,00 incl. BTW (ouders), maar excl. reiskosten van €0,50 per km bij een thuisconsult (reiskosten tot 25 km vanaf Leek zijn inbegrepen). 

Prijs in overleg voor groepen (bv. ouderschapscursussen, zwangerschapscursussen of babyshowers)

Is jouw kindje al geboren? Ik bied ook een pakket aan voor slaapvorming van baby’s van 0 tot 4 maanden.

Wij hebben echt een hele goede start mogen maken op het gebied van slaap voor onze kleine jongen. Wij kozen er bewust voor om tijdens de zwangerschap al aan de slag te gaan met slaap. Toen hadden we nog alle rust en nu eigenlijk nog steeds!
-Elise en Marco (inmiddels ouders van Thijs)-